Toeslag stijging (gedragsproblemen en klitten) 1 januari 2024
 
Lieve klanten,
Door de stijgende inflatie zullen wij ook onze prijzen lichtjes moeten aanpassen.
Het goede nieuws: Onze prijzen voor goed onderhouden vachten blijven nagenoeg hetzelfde op dit moment!
Er zal enkel een iets hogere toeslag zijn voor honden met vachten waar extra werk aan is of honden met gedragsproblemen, omdat dit tot nu toe amper werd gehanteerd.
 
Wij geven elke hond een kans en zoeken graag samen naar oplossingen om het vertrouwen van jouw angstige of agressieve viervoeter te kunnen winnen om dit te verbeteren.
De handelingen die nodig zijn om honden klitvrij te krijgen of angstige/agressieve honden te kalmeren zorgen voor soms 30 minuten tot zelfs 1u30 meer werk dan voorzien en het werk van de trimmer en het trimmateriaal wordt erger belast.

Als wij dit extra werk als kleine zelfstandige niet doorrekenen, draaien wij verlies.
Daarom is onze prijslijst aangepast voor een beter overzicht en staat een richtprijs genoteerd (vanaf-prijs) voor honden met klitten.

De toeslag voor dieren met (ernstige) gedragsproblemen is een vanaf-prijs (met een minimum van €10,00) en stijgt afhankelijk van hoe veel extra tijd de trimbeurt nodig heeft hierdoor, gebaseerd op onze huidige uurprijs. Onze huidige uurprijs is € 45/uur.

Elke hond is anders, de éne hond is sneller klaar dan de andere. Daarom wordt bij elke hond afzonderlijk een prijs opgemaakt.
Onze prijslijst kan je terugvinden op: https://www.howlindog.be/tarievenenafspraken/

Wij danken jullie voor jullie begrip en wensen jullie heel fijne eindejaarsfeesten toe!
Veel liefs,
Ylvi, zaakvoerder van Howlin’ Dog trimsalon