Afspraken

Update Januari 2023

Ben je nieuw in ons trimsalon? 
Lees dit deze informatie dan even goed door.
Wanneer je een afspraak boekt, ga je immers akkoord met deze afspraken.

De afspraken die je hier terug vind, zijn de huisregels van Howlin’ Dog trimsalon
en zijn opgelijst om het bezoek en de behandeling zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Deze huisregels zijn opgesteld in het kader van het welzijn van uw huisdier
en garanderen een goede samenwerken tussen trimmer en eigenaar van het huisdier.

  Gelieve de afgesproken tijd te respecteren, het is belangrijk dat ik de volgende klant ook op tijd kan voorthelpen. Een tijdelijke opvang is momenteel maar beschikbaar voor 1 hond.
Van zodra de hond langer dan 30 minuten na de trimbeurt in het salon blijft wachten op het baasje, wordt een toeslag aangerekend.

  Laat je hond even uit voor je langs komt in het hondentrimsalon

  Geef uw hond niet te veel eten voor de trimbeurt

– Van zodra je hond klaar is, bel ik je meteen op

– Gelieve aan de poort (ingang) aan te bellen en te wachten tot ik je kom ophalen.

– Er staat vlak naast de poort een vuilbakje om de poepzakjes in te deponeren, gelieve dit te gebruiken zodat alles proper blijft voor ons, de klanten en de buren.

-Houd u hond altijd aangelijnd op het terrein van het trimsalon. Er zijn meerdere dieren aanwezig op het terrein (zoals paarden, katten, kippen, andere honden, etc…) en de veiligheid en ruimte van alle dieren dient ten allen tijde gerespecteerd te worden.

      Gelieve het grasveld in de privé-tuin niet te gebruiken om uw hond uit te laten. Je hond kan zijn/haar behoefte doen aan het grasveld aan de kerk vlak aan de overkant van de straat.

      Zie onze algemene voorwaarden voor parkeertips in de straat en omgeving

Gelieve zo spoedig mogelijk af te bellen, indien u verhinderd bent.

      minimaal 2 dagen (48 uur) op voorhand

      indien er laattijdig toch nog iets tussen komt, graag ook eventjes verwittigen

      Bij laattijdig annuleren of niet komen opdagen wordt een annulatiekost aangerekend (zie algemene voorwaarden), maar uiteraard heb ik begrip voor uitzonderingen of noodgevallen, alles is bespreekbaar.

      Te laat op de afspraak? Gelieve even te verwittigen.
Indien meer dan 15 minuten te laat= afspraak wordt automatisch geannuleerd/opnieuw ingepland.
De volgende trimbeurt dient op tijd te kunnen beginnen.

      Huidallergieën? Gelieve voor aanvang van de afspraak te verwittigen, zodat de juiste producten gebruikt kunnen worden.

      Schimmels, vlooien of luizen? Controleer je hond voor je naar het trimsalon komt. Dit om besmetting met andere honden te voorkomen.

Gelieve dit al aan te geven bij het boeken van de afspraak. Dan kan ik de afspraak inplannen op het meest geschikte moment (vaak aan het einde van de dag).

      Bij behandeling van probleemvachten of aanwezige parasieten ben ik genoodzaakt om vlooienshampoo of andere speciale producten te gebruiken. Het trimsalon moet mogelijks extra gereinigd en gedesinfecteerd worden om contaminatie te vermijden. Hiervoor zal een extra kost worden aangerekend.

    Wanneer de hond lijdt aan een aandoening of speciale behandelingen nodig heeft, gelieve dit op voorhand mee te delen

      Dierenarts:
Indien de hond tijdens de behandeling een dierenarts zou nodig hebben, wordt eerst contact opgenomen met het baasje. Indien de interventie van de dierenarts zo dringend blijkt te zijn (door hevige epilepsie, hartaanval, etc),  zou het mogelijk zijn dat ik u pas opbel wanneer ik al bij de dierenarts ben. Dit om geen seconde tijd te verspillen en de hond de beste zorgen te kunnen toedienen.

Uw huisdier is in zorgzame en verantwoordelijke handen bij Howlin’ Dog.

Tijdens de behandeling kan u echter niet aanwezig zijn. De hond krijgt op deze manier minder prikkels en ik kan aandachtiger te werk gaan met de vacht, huid, oren en nagels. De behandeling zal vlotter verlopen en uw huisdier zal sneller terug naar zijn of haar baasje toe kunnen.

Bij extreme klitvorming zal een toeslag aangerekend worden.

Deze kan u terug vinden op de prijslijst. Wanneer blijkt dat de vacht van de hond hard aan de huid trekt of de klitten(of vilt) te hard verweven zijn, kan er (uitzonderlijk) besloten worden om de hond volledig te trimmen. Van zodra wordt vastgesteld voor het begin van de trimbeurt dat de hond te veel klitten of vilt heeft, wordt samen het klittenformulier ingevuld (louter administratief).

      Gelieve op voorhand te verwittigen!

Howlin’ Dog deinst niet terug van honden die stress hebben en gevaarlijk gedrag kunnen vertonen. Ik ben wel graag op de hoogte.
Ik probeer elke hond een kans te geven om tot rust te komen om de gepaste behandeling te geven.

      Wanneer de veiligheid van de trimmer of de hond in gevaar zouden kunnen komen wordt echter wel besproken met de eigenaar wat de beste manier van aanpakken is en wanneer de behandeling tijdelijk of definitief stopgezet moet worden.

      Howlin’ Dog behoudt het recht om klant en hond te mogen weigeren.

      Hebben we de behandeling van jouw huisdier moeten onderbreken omwille van medische redenen, leeftijd, te belastend voor de hond, etc, dan dient u terug te komen binnen de 5 dagen om de behandeling af te werken. De behandeling (of een gedeelte) wordt al betaald bij het ophalen van je hond op de eerste afspraak. We bekijken samen welke dag en tijdstip hiervoor het beste uitkomt.

      Bent u onverhoopt ergens niet tevreden over of wil u graag iets gewijzigd zien, dan nodig ik u graag uit om contact op te nemen. Ik zal alles binnen het mogelijke doen om u tegemoet te komen, advies te geven of mijn behandelingen en technieken te blijven verbeteren. In onderling overleg zal ik het vachtmodel van uw huisdier geheel kosteloos bijwerken, indien het bijwerken binnen de 5 dagen kan plaatsvinden.
De optie ‘bijwerken van het 
vachtmodel’ aanbieden is een tegemoetkoming van de trimmer en geen verplichting die wij aangaan bij het verlenen van de behandelingen. De beslissing voor het bijwerken van het vachtmodel ligt geheel bij de trimmer zelf.

 

Wens je graag deze afspraken in PDF-versie?
Je kan de afspraken hier downloaden!